Om Telinet Energi

Gjør et bevisst valg av strømleverandør!

Telinet Energi er en merkevare hos strømselskapet Agva Kraft AS. Vårt mål å bidra til økt konkurranse og riktige priser i det norske strømmarkedet. Vi har en liten og effektiv organisasjon og kan dermed drive med lavere kostnader enn de gamle etablerte monopolistene. I løpet av kort tid har dette gjort oss til en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet.

Miljø i fokus Telinet Energi er blitt en miljøbevisst leverandør, noe du kan lese mer om her. Vi er miljøsertifisert og tilbyr fra 2008 100% Fornybar Energi. Vi oppfordrer deg som forbruker til å være mer bevisst på hva du betaler for strømmen, og til å velge bort etablerte monopolister som bidrar til høye priser! Vi ber alle strømbrukere å fokusere på riktig produkt, en aktiv leverandør og ikke minst 100 % Fornybar Energi. Gå til bestilling der vi vil ordne med oppsigelse av din nåværende strømleverandør, samt melde fra til netteier. Vi har gjort det lett for deg å bytte til en leverandør med fokus på dine behov!

Hjertelig velkommen til oss i Telinet Energi! Vi kan treffes på telefon 67 11 44 60

Postadresse: Telinet Energi, Strandveien 50, 1366 LYSAKER
 

Kundeerfaringer med Telinet Energi

Trustpilot er en internasjonalt anerkjent nettside der du kan skrive din anmeldelse av en mengde virksomheter. Vi bruker aktivt kundeerfaringer med Telinet på Trustpilot til å forbedre vår kundeservice. Per i dag har Telinet Energi en Trustscore på 8,6 av 10 basert på flere hundre anmeldelser.

Telinet Energi er en merkevare hos Agva Kraft AS, org nr 914 902 371.